CFTC-komitea pitää DLT: n ja digitaalisten valuuttojen etäkokouksen

16. Juli 2020

Tulevaan Yhdysvaltain hyödykefutuureiden kaupankäyntikomission (CFTC) neuvoa-antavan ryhmän kokoukseen järjestetään keskustelu useista aiheista, kuten Distributed Ledger Technology tai DLT, digitaaliset omaisuuserät ja kauppa.

Teknologian neuvoa-antava komitea eli TAC, CFTC: n teknologianeuvojien siipi, aikoo järjestää etäkokouksen 16. heinäkuuta käsitelläkseen monia keskusteluja, kuten äskettäin julkistetussa kokousohjelmassa todettiin.

„Tässä kokouksessa TAC kuulee TAC-alakomiteoiden esityksiä automatisoiduista ja nykyaikaisista kaupan markkinoista, hajautetusta pääkirjateknologiasta ja markkinoiden infrastruktuurista, virtuaalisista valuutoista ja kyberturvallisuudesta“, CFTC totesi 14. heinäkuuta antamassaan lausunnossa .

CFTC julkaisi kokouksen pääpiirteet

CFTC: n lausunto sisälsi erittelyn 16. heinäkuuta käydystä puhelinkokouksesta. „TAC-kokouksen esityslistalle sisältyy avainkysymyksiä, joista keskustellaan, ja kunkin paneelin puhujat“, CFTC: n lausunto totesi.

Birthed lähellä korkeus teknologian nousukauden 1999, TAC tarjoaa CFTC neuvoja ja palautetta nimenomaan risteyksessä teknologia, rahoitus ja sääntely, erillinen CFTC kuvauksen yksityiskohtaisesti .

Ääriviivat yksityiskohdat krypto ja tech talk

Kokouksen julkaistu esityslista sisältää kyberturvallisuutta käsittelevät paneelit, kaupankäynnin tekniikan innovaatiosuuntaviivat, DLT ja tärkeän tiedon käsittelyn. Tiivistelmä sisältää myös keskustelun keskuspankin digitaalisista valuutoista eli CBDC: stä.

Lisäksi esityslistalla oli Bitcoinia käsittelevä jakso, jonka otsikko oli „Analyysi, jossa verrataan Bitcoinin volatiliteettia muihin omaisuuseriin ja COVID-19: n vaikutusta omaisuuserien hintojen korrelaatioon.“

CFTC hallitsi aikaisemmin Bitcoinia ja Ethereumia hyödykkeinä ja asetti ne samaan luokkaan kuin kulta, kun taas muut digitaaliset omaisuuserät, kuten Ripplen XRP, ovat edelleen epävirallisesti luokiteltuja.

#Bitcoin