Chef Nomi: zal de gemeenschap laten beslissen hoeveel ik verdien als maker van SushiSwap

12. September 2020

„Aan iedereen. Ik heb het voor 100% gedaan. En ik ben Sorry“- De anonieme maker van SushiSwap nam naar Twitter om de gemeenschap aan te spreken. Chef Nomi kondigde vandaag op Twitter aan dat hij spijt had van zijn eerdere acties die de verkoop van al zijn SUSHI voor ETH inhielden, waarvan de SUHI-gemeenschap had gevreesd dat het een exit scam strategie was. Hij publiceerde verder een reeks tweets waarin hij verklaarde dat hij alle ETH die hij verdiende met de verkoop van zijn SUSHI zou teruggeven en dat het nu aan de SushiSwap gemeenschap was om te beslissen over de compensatie die hij zou kunnen ontvangen.

Chef Nomi verontschuldigde zich bij ‚iedereen die hij had geleid‘, inclusief de CEO van Binance. De Masterchef verklaarde verder in een tweet:

Ik hoop dat SushiSwap zich blijft ontwikkelen. Laat mijn fout hem er niet van weerhouden om een 100% community-run AMM te zijn. Het succes van SushiSwap zal een precedent scheppen voor veel meer community-run projecten.

Tot nu toe leek crypto-twitter Chef Nomi te steunen, inclusief DeFi architect van Ethereum, Andre Cronje die in een tweet zei:

Minder verontschuldiging, meer codering. Sushiswap heeft je nodig. Ga terug aan het werk en bouw iets dat een erfenis achterlaat. Je koos Sushiswap boven jezelf, blijf nu gewoon bouwen!

Bitcoin Investor crypto exchange’s Sam Bankman Fried, die het SushiSwap project van Chef Nomi heeft overhandigd, kwam ook met een tweet en deelde een voorstel van Cinneamhain Ventures‘ investeerder, Adam Cochran:

Om het teruggegeven geld van Chef Nomi te gebruiken om SUSHI te herbouwen voor het ontwikkelaarsfonds.

Cochran verklaarde verder dat ChefNomi SUSHI uit het dev-fonds had gehaald en hij erkende ook dat hij $14 miljoen aan ETH teruggaf. Maar volgens Cochran, ontbrak het fonds van de Sushi aan zijn $SUSHI die in de markt werd verkocht.

Hij stelde verder voor dat het fonds in $SUSHI zou moeten worden vermeld om aansporingen te richten en dat de gemeenschap zou moeten stemmen om één of ander gedeelte van de fondsen te gebruiken om SUSHI van de markt te herbouwen. Cochran voegde daar nog aan toe:

De Gemeenschap kan beslissen welk % van de $SUSHI wordt gerepatrieerd.

Kort na de openbare verontschuldiging die door SUSHI-ontwikkelaar Chef Nomi werd gepubliceerd, is de prijs van $SUHI in een uur met 4% gestegen en was hij in de afgelopen 24 uur met $SUSHI, die nu ongeveer $2,78 waard is, meer dan 19% gestegen.

#Bitcoin